{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Renovering af Shetland 498

6.871 visninger | Oprettet:

Skuden var et vrag uden motor og instrumenter.
Trailer total renoveret og nysynet.
Alt i båden gennemgået og renoveret.
Se nærmere beskrivelse af båden under min profil.

Kim C
Mand | 58 år | Oprettet: 11. aug 2006


Kommentér på:
Renovering af Shetland 498
  •   28. jul 2014 Hele gulvet er bygget op som sildeben, hvor center delen er hul, så evt vand kan løbe ned til agter brønden. Bund er glasfiber, og sildeben er træ. I mellem dette er der skum. Stiksav på, og lav et hul. Det er jo mega nemt og lave et nyt gulv igen. ??

  • Per H
    Per H Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1
      28. jul 2014 Jeg vil prøve at fjerne tæpper m.m. fra kabinen og se om der er noget fugtskade under. Vil gerne male kabinen hvid, som du har gjort. Men vil være sikker på at der ikke er noget fugt under. Ved du om der er træ eller glasfiber under tæppet på gulvet.
    Kan jeg evnt. bruge et kop bor på f.eks. Ø10cm og prøve at bore igennem midt i kabinegulvet og på den måde se efter om der er yderligere fugt i skummet.
    Hvis det er tilfældet vil jeg brække hele gulvet op og fjerne alt det våde skum. Herefter burde det være nemmere at se, hvor vandet kommer fra. Mener at have læst, at der ofte kan være en utæthed fra ankerbrønden og ned.
    Hilsen Per


  •   25. jul 2014 Det kan du godt frygte, at skummet er fyldt med vand. En standard skade på Shetland. Fra hullet hvor dit bord-ben er, går der en dræn kanal i mellem skroget, helt ned til agter rummet. Mener du også har en prop skruet i nede i agter rummet, op mod fronten. Tag den ud, og prøv at løfte snuden ( med feks en talje ), og se om der kommer vand ud. Det nummer lavede jeg på min 498, og der kom CA et par ltr vand ud. Her efter satte jeg varm luft ind ved bordben hullet i et par dage, og så var det tørt. Men men men .... Krydsfiner kan være skadet, og det kan du kun finde ud af, ved at bore hul, og mærke efter. Det nummer lavede jeg via en stiksav, og lavede store Ø300mm huller i begge kistebænke agter. Alt var fin, så nyt glasfiber i hullerne, og jeg kunne sejle med god samvittighed. ??

  • Per H
    Per H Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1
      25. jul 2014 Hej Kim
    Jeg har beundret din fine renovering af din Shetland
    Jeg har købt en shetland family four årg.80 her i foråret og er godt tilfreds med den.
    Den er med original interiør, så jeg regner med at gå i gang med at renovere lidt på den. Da jeg skruede holderen til bordet af nede i kabinen var der til min store overraskelse vand i hullet. D.v.s. at alt det skum der ligger i mellemlaget er sandsynligvis vådt. Har du nogen erfaringer med det og kan jeg risikere at det også er galt i gulvet i cockpittet?
    Hilsen Per


  •   17. sep 2012 Alt efter hvilken type fiskeri der er tale om.<br />Er det bare bundsnøre efter nogle flade, kan man godt sidde 4 agter. Skal der trolling fiskes, ja så 2 til 3 personer. Og pirkefiskeri, skal man ikke være mere end 2.

  • Brian P
    Brian P Tilmeldt:
    feb 2012

    Følger: 1 Svar: 1
      17. sep 2012 hvor mange kan man fiske fra den uden at stå for tæt har nemlig kigget på en magen til<br />

  •   22. aug 2011 det ser godt ud det du har lavede man må sige det pyntede på hende smiley

Annonce